Mørbradgryde med sennepssauce

moerbradgryde

4 personer

INGREDIENSER

  • 1 svinemørbrad skåret i skiver (ca. 1 cm)
  • 1 hakket løg
  • 250 g. champignon i skiver
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 200 g. bacon
  • 2 spsk. dijon sennep
  • ¼ dl. fløde
  • 2 spsk. mel
  • 50 g. smør
  • 0,8 l. bouillon
  • 1 lille glas perleløg

FREMGANGSMÅDE

Brun mørbradskiverne af i smørret og læg dem til side. Sauter bacon, løg og peberfrugt til det begynder at tage farve. Tilsæt mel og vend det hele rundt. Tilsæt bouillon og lad det koge op. Koges under låg i 20 minutter til melet er opløst. Tilsæt fløde, kog op igen. Tilsæt perleløg og dijonsennep. Må ikke koge, da det vil begrænse smagen fra senneppen. Lige inden servering lægges kødet i og varmes med i et par minutter. Smag til med salt og peber. Kan jævnes en anelse med maizena.

Serveres med løse ris.

Print Friendly