Indbagt svinemørbrad med kalvefars

indbagt_svinemørbrad

4 personer

FREMGANGSMÅDE

Svinemørbraden pensles med sammenpisket æg og bages i ovn ved 200° i
50-60 minutter til butterdejen er gylden.

TILBEHØR

Server med aspargeskartofler, svampesauce og mormorsalat

Svampesauce:

  • 1 glas champignon
  • ¼ dl fløde
  • Salt og peber

Champignon hældes i en gryde med væden, tilsæt fløden og jævn af, smag til med salt og peber.

Mormorsalat

  • Saft fra ½ citron (eller eddike)
  • 2 spsk. sukker 1 dl. fløde 13%
  • 1 salathoved 100 g grønne ærter

Mormorsalat:
Rør citronsaft, sukker og fløde 13% godt sammen i en skål til dressingen.
Vask salaten og riv den i grove stykker.
Tø ærterne op og bland dem i salaten og hæld dressingen over ved servering.

 

Print Friendly, PDF & Email